Elokuent TV
Elokuent TV

"Elokuent TV" eshte kanali lider i informacionit shqiptar. Cdo lajm i dites vjen menjehere ne kanalin tone; tematikat e trajtuara jane: kronike,🗣gossip,📺TV,⚡lajme flash,⛅parashikimi i motit e shume te tjera. Abonohuni ne kanalin tone dhe mos harroni te klikoni tek 🔔 per te qendruar gjithmone te informuar! 🔴Ju falenderojme per vemendjen🔴

Subscribers

106,000

Views

105,569,939

Videos

14,485

YouTube ID

UCYVkzr8hG3nNXoSxRWqFRkA

Youtube Account Stats Summary ( LAST 15 ENTRIES )
Date Subscribers Views Videos
2019-10-17 Thu 103,000 - 102,167,941 - 13,969 -
2019-10-19 Sat 103,000 - 102,282,519 +114578 13,993 +24
2019-10-20 Sun 103,000 - 102,369,582 +87063 14,014 +21
2019-10-23 Wed 104,000 +1000 102,695,150 +325568 14,079 +65
2019-10-24 Thu 104,000 - 102,796,695 +101545 14,083 +4
2019-10-25 Fri 104,000 - 102,905,693 +108998 14,110 +27
2019-10-27 Sun 104,000 - 103,004,655 +98962 14,135 +25
2019-10-29 Tue 104,000 - 103,216,414 +211759 14,151 +16
2019-10-31 Thu 104,000 - 103,325,045 +108631 14,196 +45
2019-11-02 Sat 104,000 - 103,510,428 +185383 14,234 +38
2019-11-06 Wed 105,000 +1000 103,963,107 +452679 14,297 +63
2019-11-07 Thu 105,000 - 104,085,096 +121989 14,310 +13
2019-11-10 Sun 105,000 - 104,484,787 +399691 14,362 +52
2019-11-15 Fri 106,000 +1000 105,232,592 +747805 14,443 +81
2019-11-18 Mon 106,000 - 105,569,939 +337347 14,485 +42
Total Summary +3000 +3401998 +516
Next update in 0 hours 0 minutes